Speciale aanbiedingen bij Hotel Bloom

Speciale aanbiedingen & nieuwtjes

+

Gasten die rechtstreeks via ons boeken, die bieden we graag iets extra’s aan! Boek je online en direct via onze website dan garanderen we je sowieso de laagste prijs prijs en als extra:

 

 • 15% korting
 • Een gratis kamer upgrade

 

 

Met andere woorden: ben je ons trouw, doen we een extraatje voor jou!

Waar wacht je nog op om je kamer te reserveren? 

 

+

Wist je dat BLOOM! een partnership heeft met zijn buren, de Botanique? Als onze gast kan je genieten van een heel aantal voordelen!!

 

 • Gratis toegang tot de exposities
 • €3 korting op alle presale concert tickets
 • €6 korting op alle concert tickets

Neem een kijkje op hun website voor de volledige agenda.

+

During Design September OZA, a creative platform that rests upon close and fluid collaborations between craftsmen, designers and artists; revisits ancient techniques to make contemporary furniture and promotes artistic work using these techniques. Several works will be on display in the Penthouse Art Space, on the top floor of Hotel BLOOM!

You are more than welcome to have a look at their works!

Opening Hours:
From 10/09 – 30/09 
Open on Friday, Saturday and Sunday: 11:00-18:00 / free access
Monday to Thursday by appointment: askme@oza-design.com or call +32 (0) 487 563 799

+deep nature

Na een stevige wandeling door de straten van Brussel komt een RELAX-momentje als geroepen! Dit pakket biedt u een verblijf in een L-kamer en geeft u toegang tot de wellness van Deep Nature. Deep Nature is een urban spa in de hoogste en meest luxueuze woontoren in Brussel. Uw ontspannend avontuur start in de stream room, de sauna en de zintuiglijke douches. Vervolgens kan u het zwembad en de jacuzzi ontdekken, waar de verfijnde inrichting en natuurlijke materialen een sfeer creëren waar je jezelf volledig ontstressen.

Just Relax Package details:
- 2 toegangen tot de Deep Nature wellness
- overnachting voor 2p. in een L-kamer met comfortabel bed & relaxerende zetel
- een deugddoend ontbijt

vanaf 140€
+

Fans van onze hotel BLOOM! facebook-pagina, krijgen 15% korting op de kamerprijs en een GRATIS upgrade naargelang beschikbaarheid. Book nu via Facebook! https://www.facebook.com/hotelbloom

+View of a Mural paint - Hotel Bloom!

Ben je een kunstliefhebber? Of heb je zelf een artistieke kant? Laat je in Hotel BLOOM! verrassen door de 287 kamers met unieke fresco’s. Elke fresco werd geschilderd door jonge, Europese artiesten, in verschillende stijlen, maar allemaal rond het thema “to bloom” = groeien, ontwikkelen. Het resultaat is een uniek staaltje van hedendaagse kunst in Europa! Start je dag met het bewonderen van je unieke kamer, laat je bagage achter en ga op ontdekkingstocht langsheen de meer dan 120 musea in Brussel. Eerste halte: het bekende Magritte Museum!

 • Neem een kijkje op www.hotelbloom.com en kies je favoriete fresco. Vraag zeker aan de check-in of je favoriete kamer beschikbaar is!
 • “Le Sablon”, de befaamde antiek-wijk, is op 10 minuten wandelafstand van het Magritte Museum of neem gewoon de tram die voor het hotel stopt. U zal er uitstekende kunstgalerijen vinden, de beste Belgische chocolatiers, interessante winkels en kleine café’s.
 • Vraag zeker naar de speciale Magritte walking tour bij het Brussels Information Platform op de Place Royale, net naast het Magritte Museum.
 • 1 overnachting in een artistieke L-room
 • WOOW Breakfast Buffet in OO!
 • Toegang tot het Magritte Museum
 • Plattegrond van Brussel
vanaf 119€
+Rainbow passion - Hotel Bloom in Brussels

Geniet van een spannend verblijf in hotel BLOOM! en laat ons jou en je partner verwennen!

Beleef een onvergetelijke nacht. Slaap gerust uit de dag erna, dankzij onze late check-out tot 16u. Bezoek de gay hotspots in Brussel, dankzij de gids Out in Brussels. Zoek je ook een gay party? Dan zijn er 2 clubs die je niet mag missen: La Demence en Le You.

 • 1 overnachting in een L-room
 • Late check-out tot 16u
 • Gratis gids Out in Brussels
vanaf 75€
boek nu