Speciale aanbiedingen bij Hotel BLOOM!

Speciale aanbiedingen & nieuwtjes

+Be Smart aanbod

Op zoek naar de beste deal? Dan zit je hier goed!
Gasten die rechtstreeks via ons boeken, die bieden we graag iets extra’s aan! Boek je online en direct via onze website dan garanderen we je sowieso de laagste prijs prijs en als extra:

 • 15% korting
 • Een gratis kamer upgrade

 

 

Dit aanbod biedt u de beste prijs die u online kunt vinden voor een 100% bloomy ervaring.

Waar wacht je nog op om je kamer te reserveren? 

P.S.: Vergeet niet onze facebook-pagina te liken om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes en packages!

+Foto van een fresco - Hotel Bloom!

Ben je een kunstliefhebber? Of heb je zelf een artistieke kant? Laat je in Hotel BLOOM! verrassen door de 288 kamers met unieke fresco’s. Elke fresco werd geschilderd door jonge, Europese artiesten, in verschillende stijlen, maar allemaal rond het thema “to bloom” = groeien, ontwikkelen. Het resultaat is een uniek staaltje van hedendaagse kunst in Europa! Start je dag met het bewonderen van je unieke kamer, laat je bagage achter en ga op ontdekkingstocht langsheen de meer dan 120 musea in Brussel. Eerste halte: het bekende Magritte Museum!

 • Neem een kijkje op www.hotelbloom.com en kies je favoriete fresco. Vraag zeker aan de check-in of je favoriete kamer beschikbaar is!
 • “Le Sablon”, de befaamde antiek-wijk, is op 10 minuten wandelafstand van het Magritte Museum of neem gewoon de tram die voor het hotel stopt. U zal er uitstekende kunstgalerijen vinden, de beste Belgische chocolatiers, interessante winkels en kleine café’s.
 • Vraag zeker naar de speciale Magritte walking tour bij het Brussels Information Platform op de Place Royale, net naast het Magritte Museum.
 • 1 overnachting in een artistieke L-room
 • WOOW Breakfast Buffet in OO!
 • Toegang tot het Magritte Museum
 • Plattegrond van Brussel
vanaf 119€
+Gay Pride - Hotel Bloom in Brussel

Geniet van een spannend verblijf in hotel BLOOM! en laat ons jou en je partner verwennen!

Beleef een onvergetelijke nacht. Slaap gerust uit de dag erna, dankzij onze late check-out tot 16u. Bezoek de gay hotspots in Brussel, dankzij de gids Out in Brussels. Zoek je ook een gay party? Dan zijn er 2 clubs die je niet mag missen: La Demence en Le You.

 • 1 overnachting in een L-room
 • Late check-out tot 16u
 • Gratis gids Out in Brussels
vanaf 75€
+deep nature

Na een stevige wandeling door de straten van Brussel komt een RELAX-momentje als geroepen! Dit pakket biedt u een verblijf in een L-kamer en geeft u toegang tot de wellness van Deep Nature. Deep Nature is een urban spa in de hoogste en meest luxueuze woontoren in Brussel. Uw ontspannend avontuur start in de stream room, de sauna en de zintuiglijke douches. Vervolgens kan u het zwembad en de jacuzzi ontdekken, waar de verfijnde inrichting en natuurlijke materialen een sfeer creëren waar je jezelf volledig ontstressen.

Just Relax Package details:
- 2 toegangen tot de Deep Nature wellness
- overnachting voor 2p. in een L-kamer met comfortabel bed & relaxerende zetel
- een deugddoend ontbijt

vanaf 140€