Meeting Rooms van Hotel BLOOM!

Grondplannen

Welk gek idee u ook in gedachten heeft voor een meeting of event, wij kunnen uw wens omtoveren tot een succesvol en onvergetelijk event.

Wenst u extra technisch materiaal? Wij sturen u graag een op maat gemaakte offerte die voldoet aan al uw verwachtingen.

Een internet corner en al het nodige materiaal zijn ter beschikking om uw emails te checken. De meeting organiser kan zich in deze corner rustig terugtrekken en de kranten doornemen.

In onze private, ondergrondse parkeergarage zijn 120 plaatsen beschikbaar, ongelofelijk in het centrum van Brussel, niet?

Welk gek idee u ook in gedachten heeft voor een meeting of event, wij kunnen uw wens omtoveren tot een succesvol en onvergetelijk event. Wenst u extra technisch materiaal? Wij sturen u graag een op maat gemaakte offerte die voldoet aan al uw verwachtingen. Een internet corner en al het nodige materiaal zijn ter beschikking om uw emails te checken. De meeting organiser kan zich in deze corner rustig…

Welk gek idee u ook in gedachten heeft voor een meeting of event, wij kunnen uw wens omtoveren tot een succesvol en onvergetelijk event. Wenst u extra technisch materiaal? Wij sturen u graag een op maat gemaakte offerte die voldoet aan al uw verwachtingen. Een internet corner en al het nodige materiaal zijn ter beschikking om uw emails te checken. De meeting organiser kan zich in deze corner rustig terugtrekken en de kranten doornemen. In onze private, ondergrondse parkeergarage zijn 120 plaatsen beschikbaar, ongelofelijk in het centrum van Brussel, niet?