De laatste nieuwtjes van hotel BLOOM!

Groene initiatieven

Energie

Afvalwater

Afval

Andere

Dare To Explore Foundation

Het nemen van sociale verantwoordelijkheid is van fundamenteel belang voor Hotel BLOOM! Daarom werd in 2011 de ‘Dare To Explore Foundation’ opgericht.

In 2011 werden de inkomsten van het zelf gebottelde water dat werd verkocht in SmoodS, restaurant en bar van Hotel BLOOM!, een totale bedrag  van  €13.000, geschonken aan Water.org, een Amerikaanse non-profit hulporganisatie met als doel ontwikkelingslanden, die niet over veilig drinkwater en goede sanitaire voorzieningen beschikken, hulp te bieden. De Internet vouchers in het hotel brachten €16.000 op en dit bedrag werd gedoneerd aan SOS-Kinderdorpen, een internationale ontwikkelingsorganisatie die opkomt voor de rechten en belangen van kinderen.

In 2012 wist Hotel BLOOM! €16.000 om te zetten met het plat- en bruiswater in SmoodS. De opbrengsten van de WIFI waren echter nihil daar de gasten en bezoekers  tegenwoordig gratis WIFI toegang krijgen. Het totale bedrag van €16.000 werd als volgt verdeeld: €10.000 ook deze keer aan Water.org,  €3.000 aan Floating Doctors, een organisatie met de missie om de ziektelast in de ontwikkelingslanden te verminderen en €3000 aan CEPIA (Culture, Education & Psychology for Infants & Adolescents) Costa Rica, een non-profit organisatie met als doel de cultuur, gezondheid, sport en onderwijs te verbeteren voor kansarme families uit de wijken van Guanacaste, Costa Rica.

Pers

Wilt u onze laatste persartikelen lezen? Stuur uw contactgegevens naar info@marionflipse.com

BOEK ONLINE

Beste prijs garantie