Goodies van hotel BLOOM!

Art Events

Summer of Photography 2014

Julie Scheurweghs presenteert “The Morning After”, een tentoonstelling in het kader van de Summer of Photography van BOZAR. Haar foto’s worden tentoongesteld in een kamer op het eerste verdiep van Hotel BLOOM! De expositie is te bewonderen vanaf woensdag 18 juni tot maandag 1 september. De kamer is gratis geopend voor het publiek van 10.00-18.00uur.

Street art in Hotel BLOOM!

Bue The Warrior maakt gebruik van verf en gebruikt zoveel kleur en positieve energie mogelijk in zijn kunst. Hij houdt ervan mensen aan het lachen te brengen of hen een feel- goed moment te bezorgen. En ja hoor, vanaf het eerste moment dat je onze lobby binnenkomt en zijn muurschildering ziet wordt je overmand door een goed gevoel!

A Squid Called Sebastian, geboren in de VS en opgegroeid in Europa, schilderde een aantal atletische figuren op de muren van onze fitnessruimte. Hij maakt schilderijen, tekeningen en misschien 3D in de toekomst. Voor Hotel BLOOM! creëerde hij zeer atletische mannen om je tijdens het sporten een beetje verder te pushen om die sterke spieren te krijgen die je wenst!

Oli-B, street artist uit Brussel, schilderde de gang richting het ontbijtrestaurant OO!. Zijn kunst bevat zachte, abstracte en soms zelfs figuratieve vormen en is altijd zeer kleurrijk.

FSTN, ook wel bekend als Fiston (zoon), verzorgde de hal van de lobby naar de lift om naar de parking te gaan. Hij is een Belgische illustrator die in zijn werk altijd een humoristische en een luchtige toon probeert te houden.

Sara Conti maakte de muren van onze openbare toiletten wat kleurrijker. Ze versiert de straten van België met Matryochkas, Russische poppen. Normaal zijn haar werken gemaakt om met de tijd te verdwijnen, door het slecht weer of gewoon door voorbijgangers. We boden haar deze ruimte aan om een kunstwerk te maken dat gemaakt is om te blijven!

The London Police lieten hun sporen achter in onze lobby. Dit Londens duo had het originele idee om het reizen te combineren met het maken van kunst. Ze vierden onlangs hun 10-jarig bestaan in de kunstwereld met werken die te bewonderen zijn in de straten en galerijen van niet minder dan 35 landen. We zijn blij dat ze een tussenstop maakten bij BLOOM!

Zelfs in de hal van het parking op niveau -2 zal je versteld staan van het mooie schilderwerk van Jaune. Hij veranderde de hall in het straatbeeld van de Koningsstraat samen met wat humoristische karakters.

We hebben nog wat blanco muren... Ben jij een street artist die geïnteresseerd is in het maken van een mooie muurschildering, stuur dan gewoon een e-mail naar roxy@hotelbloom.com.

 

BOEK ONLINE

Beste prijs garantie