Ontdek onze kamers

7 verschillende soorten kamers!

We hebben een ruime keuze aan kamertypes van standaard L-formaat tot Lofts. We voorzien licht, comfort, ruimte en de meest verfijnde faciliteiten. Elke kamer is dan ook minimaal 30m2 en is uitgerust met brede ramen, een zalige relaxstoel met voetbank, een ruim bemeten werkruimte en een ergonomische bureaustoel.

U wilt nog meer luxe? Maak volop gebruik van de WIFI-verbindingen in het hele gebouw, een kluis, een Senseo-koffiemachine, een extrabrede tv en een koelkast waar u alle chocolade en bier in bewaart vóór u uw huisgenoten ermee verrast. Ook bieden wij u in elke kamers gratis 2 flesjes water.

Ons interactief TV systeem biedt je de mogelijkheid om naar je eigen muziek te luisteren, Angry Birds te spelen, onze diner-suggesties te ontdekken, en zoveel meer! Je kan van dit systeem ook gebruik maken op je iPad, iPhone en laptop.

Loft

Een Duplex met slaapkamer, badkamer en een dressing op de bovenste verdieping. Garderobe en living room beneden waar je kan genieten van de lichte kamers, comfort en de ruimte met de beste faciliteiten in de kamer. Gratis WiFi internet verbinding, laptopkluis, Senseo koffiemachine, extra grote flatscreen tv met MP3/iPod verbinding en koelkast.

BOEK ONLINE

Beste prijs garantie