Ontdek onze kamers

7 verschillende soorten kamers!

We hebben een ruime keuze aan kamertypes van standaard L-formaat tot Lofts. We voorzien licht, comfort, ruimte en de meest verfijnde faciliteiten. Elke kamer is dan ook minimaal 30m2 en is uitgerust met brede ramen, een zalige relaxstoel met voetbank, een ruim bemeten werkruimte en een ergonomische bureaustoel.

U wilt nog meer luxe? Maak volop gebruik van de WIFI-verbindingen in het hele gebouw, een kluis, een Senseo-koffiemachine, een extrabrede tv en een koelkast waar u alle chocolade en bier in bewaart vóór u uw huisgenoten ermee verrast. Ook bieden wij u in elke kamers gratis 2 flesjes water.

Ons interactief TV systeem biedt je de mogelijkheid om naar je eigen muziek te luisteren, Angry Birds te spelen, onze diner-suggesties te ontdekken, en zoveel meer! Je kan van dit systeem ook gebruik maken op je iPad, iPhone en laptop.

L Panorama Room KING

Geniet nu van het panorama uitzicht over Brussel en de gratis WIFI internet connectie, lichte kamers, comfort, ruimte en de beste kamerfaciliteiten van deze 30m2 grote kamer met grote ramen, hypercomfortabele stoel met voetbank, groot bureau met ergonomische stoel. Een groot bed, Senseo koffiemachine, koelkast, een extra grote flatscreen tv en een laptopkluis.

BOEK ONLINE

Beste prijs garantie